Komoditi

Bahan stainless steel dianggo pikeun komoditi sacara lega kusabab sipat tahan korosi, sareng sareng standar hirup peples ningkatkeun, pamekaran ékonomi.

Ieu mangrupikeun bagian tina komoditi stainless steel normal sareng jinis produk stainless steel th janten langkung seueur Tong sampah, bak cai, bak panyimpenan, Cangkir, Sirah agul, Tukang cukur, drum mesin cuci, Klem, Selang Fleksibel, Bagian Stamping, springwork jam / Spiral Spring.

Wadah sampah

trash-can

Bak cai

water-tanks

Tanghi panyimpenan

stainless storage tanks

Sirah agul

Razor head

Agul bolong

Razor mesh

Penjepit stainless steel

stainless steel clamp

Cup