Bagian Éléktronik

Seueur dianggo dina bagian éléktronik
1. creening tiasa / bisi tameng pikeun aksésori frékuénsi luhur
2. bagian hrapnel / spring pikeun konduksi ku bagian noel, bagian relay
3. pigura pangrojong pikeun nyetak suntik, catetan buku catetan, pigura telepon
4. bagian struktur, laras mesin cuci
5. colokan panyambungna
6. batur, sél kancing

Bagian Ponsel

cell phone part01

Sél Button

Colokkeun Panyambung

Catetan Bagéan Buku

Bagian Relay