Mesin & Peralatan

Aplikasi stainless steel pikeun Mesin sareng Peralatan kalebet lapangan di handap ieu:
1. Parabot pétrokimia, alat-alat kimia Dyestuff, alat-alat kimia Farmasi, Bungkus menara
2. Produksi alat transportasi, sapertos karéta, jalur pipa kapal, bagian wc, cariage, palét, tangga
3. Generasi oksigén sareng alat-alat transportasi
4. Parabot ngahasilkeun listrik
5. Parabot ngadamel dahareun
6. Mesin farmasi
7. Perawatan cai sareng angkutan
8. Mesin sareng alat sanésna, Piston Ring Spacer, Engine Gasket, Bagian Tékstil

Bagian Tékstil

Textile Parts

Bungkus menara

Tower packing

Mesin Gasket

Engine Gasket

Piston Ring Spacer

Piston Ring Spacer