Aparat Médis Sareng Instrumén

Handap aparat médis sareng alat-alat dilakukeun ku stainless steel, jarum jarum suntik, baki Sterilisasi, tank Disinfection, Scalpel & bistoury, Medicative cart.

Tangki Disinféksi

Disinfection tank

Gorobag pangobatan

Medicative cart

Dulang Sterilisasi

Sterilising trays

Scalpel & bistoury

Scalpel&bistoury

Jarum jarum suntik

Syringe needle