stainless steel Angle Bar

Pedaran pondok:

Baja sudut stainless steel tiasa diwangun ku sababaraha anggota anu narima gaya numutkeun kabutuhan béda-béda tina struktur, sareng tiasa ogé dianggo salaku anggota panyambung antara komponénna. Digunakeun sacara lega dina rupa-rupa struktur wangunan sareng struktur rékayasa, sapertos balok, sasak, menara transmisi, angkat sareng mesin angkutan, kapal, tungku industri, menara réaksi, rak kontainer sareng rak gudang.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel Sino ngeunaan stainless steel Angel bar

Ukuranna : 2 # -20 #, 20 x 20 - 100 x 100

Standar: GB1220, ASTM A 484 / 484M, EN 10060 / DIN 1013 ASTM A276, EN 10278, DIN 671

Kelas: 201,304, 316,316L, 310s, 430,409

Rengse: Hideung, NO.1, finish giling, draw tiis

Pedaran umum ngeunaan angel bar

Baja sudut stainless steel mangrupikeun strip panjang baja anu jejeg saling dina dua sisi. Aya sudut stainless steel sami sareng sudut stainless steel henteu sami. Sisi sudut stainless steel samodél sarua lébarna. Spésifikasi dikedalkeun dina milimeter lebar sisi× rubak sisi × kandel sisi. Salaku conto, "25×25×3 ″ hartosna sudut stainless steel samodél kalayan rubak sisi 25 mm sareng kandel sisi 3 mm. Éta ogé tiasa dikedalkeun ku nomer modél, nomer modél mangrupikeun séntiméter rubak sisi, sapertos2.5 #. Modélna henteu nunjukkeun ukuran kandel sisi anu béda dina modél anu sami. Ku alatan éta, rubak sisi sareng kandel waja sudut stainless steel dieusianed dina kontrak sareng dokumén sanés, sareng modél na henteu kedah dianggo nyalira. Spésifikasi waja sudut stainless steel anu digulung panas-digulung nyaéta 2 # -20 #.

Standar spésifikasi Angel stainless steel

GB / T2101—89 (Pranata umum pikeun panarimaan, bungkus, nyirian sareng sertipikat kualitas pikeun bagian waja); GB9787—88 / GB9788—88 (ukuran, bentuk, beurat sareng simpangan anu diijinkeun tina sudut stainless steel anu digulung panas-sami / henteu sami); JISG3192 -94 (wujud, ukuran, beurat sareng kasabaran tina beuli panas-digulung); DIN17100-80 (standar kualitas baja struktural umum); ГОСТ535-88 (kaayaan téknis baja karbon umum).

Numutkeun standar di luhur, waja sudut stainless steel kedah dikantunkeun dina buntelan, jumlah bundel, panjang kebat, sareng sajabana kedah sasuai sareng peraturan. Baja sudut stainless steel umumna dikirimkeun dina bentuk bulistir, sareng éta kedah dijaga tina kalembaban nalika transportasi sareng neundeun.

Pamariksaan mékanis sareng standar

(1) Métode pamariksaan:

1 metode uji tarik. Métode pamariksaan anu biasa dianggo nyaéta GB / T228-87, JISZ2201, JISZ2241, ASTMA370, ГОСТ1497, BS18, DIN50145, jst; 2 padika uji léngkob. Métode inspeksi standar anu biasa dianggo nyaéta GB / T232-88, JISZ2204, JISZ2248, ASTME290, ГОСТ14019, DIN50111, sareng anu sapertosna.

(2) Indéks kinerja: Barang-barang pamariksaan pikeun ngaevaluasi kinerja waja sudut stainless steel utamina uji tarik sareng uji bending. Indikator kalebet titik ngahasilkeun, kakuatan tarik, perpanjangan, sareng kualifikasi tikungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali