Bar stainless steel & kawat

  • stainless steel Hexagonal Bar

    stainless steel Bar héksagonal

    Hexagon bar mangrupikeun bagian tina héksagonal solid long bar stainless steel, kusabab ciri héksagon bar stainless steel seueur dianggo di lautan, kimia, konstruksi sareng aspek-aspek sanés.

  • stainless steel  Angle Bar

    stainless steel Angle Bar

    Baja sudut stainless steel tiasa diwangun ku sababaraha anggota anu narima gaya numutkeun kabutuhan béda-béda tina struktur, sareng tiasa ogé dianggo salaku anggota panyambung antara komponénna. Digunakeun sacara lega dina rupa-rupa struktur wangunan sareng struktur rékayasa, sapertos balok, sasak, menara transmisi, angkat sareng mesin angkutan, kapal, tungku industri, menara réaksi, rak kontainer sareng rak gudang.

  • Stainless steel Channel Bar

    Bar Channel stainless steel

    Saluran stainless steel mangrupikeun bagian alur ngawangun waja panjang, sami sareng balok I. Baja kanal biasa biasana dianggo dina wangunan wangunan, pabrik kendaraan.