Bar Channel stainless steel

Pedaran pondok:

Saluran stainless steel mangrupikeun bagian alur ngawangun waja panjang, sami sareng balok I. Baja kanal biasa biasana dianggo dina wangunan wangunan, pabrik kendaraan.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas stainless steel sino ngeunaan stainless steel Channel bar

Ukuranna : 5 # - 40 #, 40 x 20 - 200 x 100

Standar: GB1220, ASTM A 484 / 484M, EN 10060 / DIN 1013 ASTM A276, EN 10278, DIN 671

Kelas: 201,304, 316,316L, 310s, 430,409

Rengse: Hideung, NO.1, finish giling, draw tiis

Bar stainless steel wincikan Inspeksi Proses Produksi sareng meresihan ingot

Garis beberesih kalebet: shot blasting, inspeksi permukaan infra red, deteksi cacad ultrasonik sareng grinders grinding. Salaku tingkat casting kontinyu ningkat, upami casting kontinyu tiasa ngahasilkeun billet bébas cacad, garis ngabersihan billet tiasa disingkahkeun.

Métode manaskeun

Stainless steel Austenit stabil nalika dipanaskeun sareng henteu tiasa dikuatkeun ku dipareuman. Jinis waja ieu ngagaduhan kakuatan sareng kateguhan anu saé, kateguhan suhu handap anu hadé, henteu aya magnétisme, ngolah anu hadé, ngabentuk sareng ngelas, tapi gampang ngahasilkeun pengeras kerja. Dina waktos anu sasarengan, jinis baja ieu ngagaduhan konduktivitas termal anu handap pisan sareng mulus dina suhu anu handap, janten tingkat pemanasan tiasa langkung gancang tibatan stainless steel ferritic, sakedik langkung handap tina tingkat pemanasan baja karbon polos.

Desain liang ngagugulung

Nalika ngahasilkeun palang waja stainless, jinis liang gulung umumna ngadopsi sistem jinis liang buleud elliptical. Nalika ngarancang jinis liang, dianggap yén jinis liang ngagaduhan adaptasi anu kuat, sareng jinis liang gaganti sareng restart pabrik ngagolér diminimalkeun, nyaéta jinis liang tiasa Disaluyukeun kana rupa-rupa produk, ngamungkinkeun jinis liang gaduh pangaturan celah anu langkung ageung, sahingga sadaya rentang produk pikeun ngaleutikan parobihan bentuk liang tina pabrik anu tos dipéréskeun.

Kadali suhu ngagugulung

Nalika stainless steel digulung, résistansi deformasi na rada peka kana parobahan suhu. Utamana dina gulung anu kasar, kusabab kagancangan anu handap, naékna suhu anu disababkeun ku karya deformasi henteu cekap pikeun ngimbangan turunna suhu tina gumpalan éta nyalira, hasilna béda-béda suhu sirah-ka-buntut. Kasabaran produk gaduh pangaruh ngarugikeun sareng cacat permukaan sareng cacat internal ogé tiasa lumangsung dina saham anu digulung, mangaruhan kasaruaan kinerja produk akhir. Dina raraga ngarengsekeun masalah di luhur, billet anu dipanaskeun digolongkeun kasar, teras lebet kana tungku suluh (atanapi gas) atanapi tungku pemanasan induksi anu dibuang di antara guling kasar sareng gulungan panengah, sareng suhu diseragam sateuacan lebet kana unit rolling medium. Ngagulung. Dina raraga ngendalikeun naékna suhu anu kaleuleuwih tina bagian anu digulung nalika réngsé digulung sareng tos réngsé-réngsé, alat-alat cai (bak cai) umumna disayogikeun antara dua sét pabrik ngagiling sareng antara pabrik ngagiling. Ku alatan éta, kontrol lumayan pikeun ukuran sisikian tiasa dihontal dina urutan ningkatkeun kinerja téknis produk akhir.

Perlakuan panas online tina stainless steel

Baheula, perlakuan panas tina batang stainless steel dilaksanakeun sacara offline. Kalayan pamekaran sains sareng pendalaman panilitian prosés rolling, pangobatan panas stainless steel modéren ogé dilaksanakeun sacara online. Nalika ngahasilkeun palang, pikeun stainless steel austenitik sareng ferritik, henteu gampang ngahasilkeun cracking tiis sareng mandiri, pendinginan hawa atanapi pendinginan tumpukan saatos digulung, atanapi alat pendinginan cai sateuacan ngapung ngukur pikeun ngahontal résidu panas sésa; produksi Dina kasus stainless steel martensit, gampang pikeun ngahasilkeun retakan tiis, sareng henteu tiasa langsung didinginkan kana ranjang anu didamel ku cai asor. Struktur ranjang pendingin bénten sareng ranjang tiis pikeun ngahasilkeun baja karbon. Salah sahiji metodeu nyaéta nyoko kana rak léngkah anu ningkat. Ranjang tiis, sapertos ranjang tiis pabrik US Teledyne AIIvac, anu didesain ku Danieli di Italia di 1989, menonjol kana bak dina sisi suhu luhur. Tangki tiasa dieusi cai kanggo nyerelepkeun ranjang tiis dina cai, sahingga stainless steel austenit tiasa dilaksanakeun. Cai ngaleungitkeun, tapi sanés cai dipareuman, langsung lebet kana ranjang anu nyéépkeun. Ranjang pendingin ogé tiasa dilengkepan tiung anu nganggo insulasi panas pikeun nyangsang panyaring tina gulungan saham. Nalika panutup insulasi dianggo pikeun pendinginan anu nyangsang, laju pendinginan mangrupikeun satengah tina laju pendinginan alam. Laju pendinginan handap penting pisan pikeun mastikeun hysteresis rapuh tina stainless steel martensit; cara anu sanésna nyaéta: ngarancang hiji satengah tina ranjang pendingin kana jinis ranté, sareng anu sanésna mangrupikeun tempat tidur pendingin jenis raka anu umum. Conveyor roller disayogikeun sareng panutup pelestarian panas. Nalika stainless steel martensite dihasilkeun, gunting ngalayang motong potongan anu digulung janten penguasa ganda atanapi panjang anu tetep. Upami éta mangrupikeun sababaraha penguasa, ranjang tiis jinis ranté gancang ditarik kana panutup pelestarian panas, sareng potong sampul dina sampéan. Penguasa teras dikirim ka liang insulasi termal, sareng penguasa tetep langsung ditarik kana liang insulasi termal pikeun pendinginan lambat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali