Coil stainless steel

  • 202 cold rolled stainless steel coil (0.2mm-3mm)

    202 tiis ngagulung coil stainless steel (0.2mm-3mm)

    Kandel: 0.2mm - 3.0mm

    Lebar: 600mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Max beurat coil: 10MT

    Koil ID: 508mm, 610mm

    Rengse: 2B, 2D

  • 301 cold rolled stainless steel coil (0.2mm-3mm)

    301 tiis ngagulung coil stainless steel (0.2mm-3mm)

    Kandel: 0.2mm - 3.0mm

    Lebar: 600mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Max beurat coil: 10MT

    Koil ID: 508mm, 610mm

    Rengse: 2B, 2D

  • 310s cold rolled stainless steel coil (0.2mm-3mm)

    310s tiis ngagulung coil stainless steel (0.2mm-3mm)

    Kandel: 0.2mm - 3.0mm

    Lebar: 600mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Max beurat coil: 10MT

    Koil ID: 508mm, 610mm

    Rengse: 2B, 2D

  • 409 409L cold rolled stainless steel coil (0.2mm-8mm)

    409 409L tiis digulung coil stainless steel (0.2mm-8mm)

    Kandel: 0.2mm - 8.0mm

    Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Max beurat coil: 25MT

    Koil ID: 508mm, 610mm

    Rengse: 2B, 2D

  • 410 410s cold rolled stainless steel coil (0.2mm-8mm)

    410 410s tiis digulung coil stainless steel (0.2mm-8mm)

    Kandel: 0.2mm - 8.0mm

    Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Max beurat coil: 25MT

    Koil ID: 508mm, 610mm

    Rengse: 2B, 2D

  • 430 Cold Rolled Stainless Steel Coils(0.2mm-8mm)

    430 Dingin Digulung Steel Steel coil (0.2mm-8mm)

    Kandel:  0.2mm - 8.0mm

    Lebar:  600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Max beurat coil:  25MT

    ID Koil:  508mm, 610mm

    Rengse:  2B, 2D

  • colored stainless steel sheets

    cadar stainless steel warna

    Lambar warna stainless steel warna anyar didamel ku pangobatan kimia dina permukaan stainless steel. Produk utama nyaéta warna lambaran papan lambar stainless steel sareng lambar hiasan stainless steel. Stainless steel warna ngalaksanakeun pamrosésan téhnis sareng artistik dina lambar stainless steel, ngajantenkeun janten hiasan stainless steel lambar kalayan rupa-rupa warna dina beungeut cai.

  • 304 304L cold rolled stainless steel coil

    304 304L tiis ngagulung coil stainless steel

    304 stainless steel mangrupikeun stainless steel serbaguna, kinerja karat-buktina tibatan 200 séri stainless steel langkung kuat. Suhu luhur ogé langkung saé, tiasa luhur dugi ka 1000-1200 derajat. 304 stainless steel ngagaduhan tahan korosi stainless steel anu hadé sareng résistansi langkung saé pikeun korosi antargranular. Tina asam oksidasi, dina percobaan nyimpulkeun yén: konsentrasi ≤ 65% asam nitrat handapeun suhu anu ngagolak, 304 stainless steel ngagaduhan résistansi korosi anu kuat. Larutan alkali sareng seuseueurna asam organik sareng asam anorganik ogé ngagaduhan résistansi korosi anu saé.

  • 430 cold rolled stainless steel coil

    430 tiis digulung coil stainless steel

    430 stainless steel mangrupikeun baja tujuan umum kalayan tahan korosi anu saé. Konduktivitas termal na langkung saé tibatan austenite. Koefisien ékspansi termal na langkung alit tibatan austenit. Éta tahan ka kacapean termal sareng ditambah ku titanium unsur anu stabil. Sipat mékanis tina las anu saé. 430 waja stainless pikeun hiasan wangunan, bagian pembakar bahan bakar, alat-alat rumah tangga, komponén alat-alat. 430F ditambihkeun kana kinerja 430 baja gampang motong tina waja, utamina pikeun lathes otomatis, bolts sareng kacang. 430LX Nambihan Ti atanapi Nb ka 430 waja pikeun ngirangan eusi C sareng ningkatkeun kasanggemanana sareng katahanan. Ieu biasana dianggo dina bak cai panas, sistem suplai cai panas, barang saniter, alat-alat awét rumah tangga, roda roda sapédah sareng sajabana.

  • Colded Rolled 304 Stainless Steel Sheet

    Tiis Digulung 304 Lembar Stainless Steel

    304 stainless steel mangrupikeun bahan umum dina stainless steel, kapadetan 7.93 g / cm3, ogé katelah 18/8 stainless steel. Résistansi suhu luhur 800 ℃, kalayan kinerja olahan anu hadé, kateguhan tinggi, seueur dianggo dina industri sareng industri hiasan jati sareng industri pangan sareng médis.

    Métode panyiri umum di pasar kalebet 0Cr18Ni9 sareng SUS304, dimana 0Cr18Ni9 umumna hartosna produksi standar nasional, 304 umumna hartosna produksi standar ASTM, sareng SUS304 hartosna produksi standar unggal dinten.

  • 316L 316 cold rolled stainless steel coil

    316L 316 coil stainless steel digulung tiis

    316 mangrupikeun stainless steel khusus, kusabab ditambahan unsur Mo kana résistansi korosi, sareng kakuatan suhu tinggi parantos ningkat pisan, suhu luhur dugi ka 1200-1300 derajat, tiasa dianggo dina kaayaan anu parah.

  • NO.4 stainless steel coil

    Coil stainless steel NO.4

    NO.4 mangrupikeun permukaan anu disikat atanapi digosok, éta sami sareng permukaan HL, tapi rada béda, biasana upami urang mendakan garis anu panjang sareng teras éta HL, anu sanés nyaéta NO.4 atanapi NO.3, NO.5. jsb.

12 Teras> >> Halaman 1/2