stainless steel Bar héksagonal

Pedaran pondok:

Hexagon bar mangrupikeun bagian tina héksagonal solid long bar stainless steel, kusabab ciri héksagon bar stainless steel seueur dianggo di lautan, kimia, konstruksi sareng aspek-aspek sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Kapasitas Sino Stainless Steel ngeunaan stainless steel Hexagonal bar

Ukuranna : 3mm-200mm, 1/8 ″ dugi ka 8

Standar: GB1220, ASTM A 484 / 484M, EN 10060 / DIN 1013 ASTM A276, EN 10278, DIN 671

Kelas: 201,304, 316,316L, 310s, 430,409

Rengse: Hideung, NO.1, finish giling, draw tiis

Standar Pedaran Umum ngeunaan batang stainless steel

Dina watesan standar rolling bar stainless steel, AS, Inggris, Jerman, Perancis, Rusia, Jepang sareng standar internasional langkung maju, sareng toleransi ukuran standar AS paling ketat. Standar panganyarna pikeun propil panas-digulung stainless steel nasional nyaéta: ASTMA276 "Spesifikasi Standar pikeun Baja sareng Baja Panas-Tahan Panas sareng Profil"; Amérika ASTM 484 / A484M "Syarat Umum pikeun Baja Baja sareng Baja Panas-Tahan Panas, Billet sareng Forgings"; Jérman DIN17440 "Kaayaan Téknis pikeun Pangiriman Lambaran Baja Tahan Panas, Jalur Panas Digulung, Kawat, Kawat ditarik, Baja Bar, Palsu sareng Billet"; Jepang JlS64304 "Rod stainless steel". Dina awal taun 1980an, Cina ngagabungkeun standar Amérika Serikat, Jepang, Jérman, tilas Uni Soviét sareng Organisasi Internasional pikeun Standardisasi (ISO), sareng fokus kana standar rod stainless steel JIS Jepang, sareng ngarumuskeun standar nasional GB1220- 92 pikeun bar stainless steel, kalayan rujukan ka nagara deungeun. Standar, standar standar nasional GB4356-84 pikeun batang kawat stainless steel parantos dirumuskeun, anu ngajantenkeun séri waja langkung sampurna, sareng ngadopsi mérek anu dianggo sacara internasional sapertos Amérika Serikat sareng Jepang. Sababaraha peunteun stainless steel di Cina pakait sareng standar Amérika, sapertos dina tabel 1. Dina waktos anu sami, éta ngajaga peunteun anu biasa dianggo di Cina, anu dasarna saluyu sareng peunteun stainless steel nagara maju sapertos Amérika Serikat, sareng gaduh kagunaan langkung ageung. Dibandingkeun sareng nagara maju, celah antara standar éta sorangan parantos nyusut pisan, tapi kualitas permukaan sareng toleransi dimensi henteu hadé, sareng bédana tingkat fisikna ageung.

Prosés produksi bar stainless steel

Prosés lini produksi bar: panarimaan billet manaskeun ngagulidag geser ganda tiis nyukur pamariksaan bungkus metering neundeun.

Bar leutik dihasilkeun ku pabrik leutik. Jinis utama pabrik leutik nyaéta: kontinyu, semi-kontinyu sareng horizontal. Ayeuna, seuseueurna pabrik ngagiling kontinyu anu anyar sareng anu dianggo di dunya. Pabrik rebar populér ayeuna gaduh pabrik ngagiling rebar gancang-gancang sareng pabrik rebar ngahasilkeun 4-bagéan. Billet anu dianggo dina pabrik ngagiling leutik kontinyu umumna nyaéta billet casting kontinyu, sareng panjang sisi na umumna 130-160 mm, 180 mm × 180 mm, panjangna umumna sakitar 6-12 méter, sareng beurat billetna 1,5 ~ 3 ton. Garis ngagugulung seuseueurna disusun sacara lempeng-lempeng, ngahontal garis ngagugulung non-torsi full-line. Jumlah rak ditangtukeun ku prinsip ngagulung hiji raka babarengan. Pabrik-pabrik ngagiling biasana lulus-nomer ogé. Aya 18, 20, 22 atanapi bahkan 24 pabrik alit pikeun ukuran kosong anu bénten sareng ukuran bérés, sareng 18 mangrupikeun arus utama. Kecepatan-adjustable, mikro-tegangan sareng rolling bébas tegangan mangrupikeun ciri anu béda tina pabrik leutik modéren sadayana. Bagian tina rolling rolling kasar sareng pigura rolling sedeng dikawasa ku tegangan mikro. Bagéan tina gulungan sedeng sareng pabrik bérés bebas tina tegangan pikeun mastikeun katepatan dimensi produk. Pabrik kontinyu umumna ngagaduhan 6 dugi ka 10 gelung, bahkan dugi ka 12 gelung.

Bar rolling nyaéta anu paling gampang pikeun diimplementasikeun dina sadaya bahan anu digulung sareng tiasa dilakukeun ku sababaraha cara. Ti tilu-roller dugi ka-pulas, tina semi-kontinyu dugi ka full-kontinyu, batang tiasa dihasilkeun, tapi hasilna, akurasi dimensi, produk bérés, sareng laju pass rada béda. Kakuatan tina ngagiling tilu gulung rendah, sareng turun naekna suhu manaskeun pasti bakal ngakibatkeun fluktuasi ukuran produk anu serius. Salaku tambahan, laju anu gancang tina kursus sareng waktos ngagugulung anu lami ngabalukarkeun kanaékan bédana suhu antara sirah sareng buntut stok gulung, ukuranana henteu saluyu, sareng kinerja henteu rata. Kaluaran na handap pisan, kualitas na turun naek pisan, sareng tingkat kualitas na handap pisan. Pabrik rolling lengkep-kontinyu umumna ngadopsi datar sareng silih, bagian rolling henteu dipulas, kacilakaan leutik, kaluaranna tinggi, sareng produksi propésional ageung sareng kontrol kinerja struktural tiasa diwujudkeun. Dina waktos anu sasarengan, pabrik ngagiling nyoko kana kaku anu luhur, darajat kontrolna tinggi, sareng presisi dimensi sareng Laju lulus parantos ningkat pisan, khususna tingkat paningkatan parantos ditingkatkeun, sareng limbah pembuatan baja dina tungku pengulangan parantos diréduksi. Ayeuna, paluncuran bar biasana dilakukeun ku tungku pemanasan tipe-tingkat, turunna cai tekanan tinggi, rolling suhu handap, rolling headless sareng prosés anyar anu sanés. Rolling kasar sareng rolling sedeng dikembangkeun pikeun adaptasi sareng billet ageung sareng ningkatkeun presisi rolling. Pabrik pamungkas Utamana pikeun ningkatkeun katepatan sareng kagancangan.

Dibandingkeun sareng baja karbon biasa anu digulung panas, téknologi rolling sareng prosés stainless steel utamina katingali dina pamariksaan sareng beberesih ingot, metode pemanasan, desain liang gulung, kontrol suhu rolling sareng perlakuan panas dina produk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali