Pelat stainless steel

  • 304 brushed nickel sheet metal gold color nickel sheet metal vibration finish 304l stainless steel plates

    304 disikat lambar nikel logam warna emas nikel lambar logam geter finish pelat stainless steel 304l

    Naon lambar stainless steel 304 warna disikat?

    304 waja stainless pelat gambar kawat mangrupikeun tekstur sapertos kawat dina permukaan stainless steel.
    Ieu ngan ukur téknologi pamrosésan tina stainless steel. Beungeut na matt, sareng aya corétan tékstur di dinya kalayan ati-ati, tapi henteu tiasa dirasa.
    Éta langkung tahan maké tibatan biasa stainless steel caang sareng katingalina langkung maju.

    Permukaan anu saé sareng kamungkinan panggunaan anu dirobih; résistansi korosi anu saé, daya tahan langkung lami tibatan baja biasa, résistansi korosi langkung saé; kakuatan tinggi, jadi kamungkinan ngagunakeun pelat ipis; oksidasi suhu luhur sareng kakuatan tinggi, janten tiasa nolak seuneu; ngolah suhu normal, Nyaéta, ngolah palastik gampang. Kusabab teu kedah pikeun perawatan permukaan, éta saderhana sareng gampang dijaga; beresih, bérés luhur; kinerja las alus

  • High quality Wuxi mill export SUS 304 stainless steel plate

    Pabrik Wuxi kualitas luhur ékspor SUS 304 plat stainless steel

    Naon bédana antara stainless steel 304 sareng 316:

    304 piring stainless steel tahan ka korosi ku asam sulfat, asam fosfatat, asam format, uréa, sareng sajabana, sareng cocog pikeun cai umum, gas kontrol, anggur, susu, cairan beberesih CIP sareng acara anu sanésna kalayan handap korosif atanapi henteu aya kontak sareng bahan. Kelas baja 316L parantos nambihan unsur molibdenum dina dasar 304, anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun résistansi na kana korosi antargranular sareng korosi setrés oksida sareng ngirangan kacenderungan ngarengkuh panas nalika ngelas. Éta ogé ngagaduhan résistansi anu saé pikeun korosi klorida. Ilahar dipaké dina cai murni, cai sulingan, pangobatan, saos, cuka sareng acara anu sanésna kalayan sarat kabersihan anu luhur sareng sipat korosi média anu kuat. Harga 316L ampir dua kali dibandingkeun 304. Sipat mékanis 304 langkung saé tibatan 316L. Kusabab résistansi korosi sareng tahan panas 304 sareng 316, aranjeunna seueur dianggo salaku stainless steel tahan panas. Kakuatan sareng karasa 304 sareng 316 sami. Bédana antara dua nyaéta résistansi korosi 316 langkung saé tibatan taun 304. Titik anu langkung penting nyaéta logam molibdenum ditambihan 316, anu ningkatkeun résistansi panas.

  • 321 Hot rolled Stainless steel plate

    321 Panas piring stainless steel digulung

    Pedaran ngeunaan stainless steel 321 / 321H

    Éta ngajaga résistansi anu saé pikeun korosi intergranular dina suhu nepi ka 800-1500 ° F (427-816 ° C) sareng présipitasi kromium karbida. Kusabab ditambahan titanium kana komposisi, 321 Hot plate Hot stainless steel anu digulung tetep tiasa ngajaga stabilitas dina kasus formasi kromium karbida.

     321 Panas digulung lempeng stainless steel ngagaduhan kaunggulan dina lingkungan suhu luhur kusabab sipat mékanis na saé. Dibandingkeun sareng 304 alloy, 321 alloy stainless steel gaduh kalenturan sareng résistansi anu hadé pikeun narekahan setrés. Salaku tambahan, 304L ogé tiasa dianggo pikeun anti sensitisasi sareng korosi antargranular. 

    Atribut umum

    Alloy 321 (UNS S32100) mangrupikeun stainless steel anu stabil pisan. Éta ngajaga résistansi anu saé pikeun korosi intergranular dina suhu nepi ka 800-1500 ° F (427-816 ° C) sareng présipitasi kromium karbida. Kusabab ditambahan titanium kana komposisi, 321 Hot plate Hot stainless steel anu digulung tetep tiasa ngajaga stabilitas dina kasus formasi kromium karbida. Paduan 347 disababkeun ditambahan niobium sareng tantalum pikeun ngajaga stabilitasna. .

    Paduan 321 sareng 347 ilahar dianggo pikeun operasi jangka panjang dina 800-1500 ° F (427-816 ° C) dina lingkungan suhu luhur. Upami aplikasi ngan ukur nganggo las atanapi pemanasan waktos anu pondok, gentos ku 304L.

    Kauntungannana operasi suhu luhur 321 sareng 347 campuran ogé gumantung kana sipat mékanis anu saé. Dibandingkeun sareng 304, 304L, 321 sareng 347 gaduh setrés ngarayap langkung hadé sareng résistansi retakan setrés. Ieu ngamungkinkeun tekanan tina paduan stabil ieu pikeun minuhan peraturan American boiler Téknik Mesin boiler sareng spésifikasi kapal tekanan dina suhu anu langkung luhur. Maka, suhu operasi maksimum 321 sareng 347 paduan nyaéta 1500 ° F (816 ° C), sedengkeun 304, 304L diwatesan ku 800 ° F (426 ° C).

    321 sareng Alloy 347 ogé ngagaduhan kadar karbon tinggi, nomer UNS na nyaéta: S32109 sareng S34709.

  • 409 409L Hot Rolled Stainless Steel Plate

    409 409L Lempeng Panas Steel digulung

    Kandel: 1.2mm - 16mm

    Lebar: 600mm - 2000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Panjangna: 500mm-12000mm

    Beurat palét: 1.0MT - 3.0MT

    Rengse: NO.1, 1D, 2D, # 1, panas digulung réngsé, hideung, Anneal sareng acar, bérés ngagiling

  • 410 410s Hot rolled Stainless steel Plate

    410 410s Hot ngagulung lempeng stainless steel

    Naon bédana antara 409 sareng 410 stainless steel:

    409 — kecuali pikeun nambihan titanium, modél anu paling murah, biasana dianggo salaku pipa knalpot mobil, mangrupikeun stainless steel ferritic (baja krom), cocog pikeun las, biaya murah, pipa knalpot lokomotif uap, sareng barisan seuneu

    410 — Martensite (baja Chrome kakuatan-kakuatan tinggi), résistansi maké anu alus sareng tahan korosi anu goréng, cocog pikeun ngompa. Komposisi kimia na ngandung 13% kromium, 0,15% atanapi kirang karbon sareng sajumlah alit aloi unsur séjén. Bahan baku langkung mirah, magnét, sareng dikeras ku panangan panas. Kagunaan umum kalebet bantalan, alat médis sareng alat sareng panél panerapan, sareng bagian tarik.

    410 430 430F 430LX stainless steel

    410 waja stainless sarua jeung stainless steel 1Cr13 Cina urang S41000 (American AISI, ASTM). 0,01% karbon, 0,13% kromium 0,1 410 stainless steel: résistansi korosi anu saé, kamampuan mesin, agul tujuan umum, klep.

    Perlakuan panas tina 410 waja stainless: pangubaran solusi (° C) 800-9000 pendinginan laun atanapi 750 pendinginan gancang

    430 stainless steel gaduh résistansi korosi anu saé sareng kelas baja umum, konduktivitas termal langkung saé tibatan austenite, koefisien ékspansi termal langkung alit tibatan austenit, kacapean panas, nambihan titanium unsur penstabil, sareng sipat mékanik situs las anu saé. Pikeun hiasan gedong, bagian pembakar bahan bakar, alat-alat rumah tangga, bagian-bagian alat bumi.

    430F mangrupikeun kelas tina waja kalayan sipat bébas motong dina 430 waja. Dipaké dina lathes otomatis, bolts jeung kacang.

    430LX nambihan Ti atanapi Nb kana 430 waja, nurunkeun eusi C, sareng ningkatkeun pamrosesan sareng katahanan. Dipaké dina bak cai panas, sistem cai panas, alat saniter, alat-alat awét rumah tangga, roda roda sapédah, jsb.

  • 430 Hot rolled Stainless steel plate

    430 Panas piring stainless steel digulung

    Babandingan 304 stainless steel sareng 430 stainless steel:

    1. tahan korosi: 430 stainless steel ngandung kromium 16,00-18,00%, anu dasarna bébas tina logam nikel. 304 stainless steel ngandung langkung kromium sareng logam nikel, janten 430 tahan korosi stainless steel langkung saé tibatan 304 stainless steel.

    2. stabilitas: 430 stainless steel nyaéta ferit, 304 stainless steel mangrupikeun austenit, 304 stainless steel langkung stabil tibatan 430 stainless steel,

    3. katangguhan: 304 stainless steel ngagaduhan kateguhan anu kuat, langkung kuat tibatan 430 stainless steel

    4. konduktivitas panas: 430 stainless steel ferit langkung saé tibatan 304 kinerja mindahkeun panas austenit stainless steel,

    5. sipat mékanis: 430 stainless steel nambihan unsur kimia anu stabil tina titanium, sipat mékanis tina situs las langkung saé tibatan 304 stainless steel.

  • 2507 Hot rolled Stainless steel plate

    2507 Panas piring stainless steel digulung

    Naon 2507 Panas piring stainless steel digulung

    2507 mangrupikeun stainless steel ferritic-austenitic (duplex). Éta ngagabungkeun seueur sipat anu manpaat tina baja ferritik sareng baja austenit. Kusabab waja ngandung kromium sareng molybdenum tinggi, éta ngagaduhan résistansi anu saé pikeun pitting, korosi celah sareng korosi seragam. Mikrostruktur dua fase mastikeun yén waja ngagaduhan résistansi tinggi pikeun stres korosi, sareng kakuatan mékanisna ogé luhur.

  • Stainless steel checker plate

    Pelat pariksa stainless steel

    Naon piring pamariksaan stainless steel

    Pelat pariksa stainless steel: Pelat pamariksaan nganggo gravitasi mesin pikeun liang liang tina bentuk sareng ukuran anu béda dina permukaan stainless steel. Kembang kerang tulang, lonjong leutik, kembang gedang, kembang lima pin, liang konvek buleud, liang cembung bentukna, sareng sajabana. 1. henteu dieunakeun, lami nganggo waktos; 2. pencegahan seuneu sareng pelembab, gampang digosok bersih; 3. Prosés plating salajengna tiasa dilakukeun tanpa sidik.

  • Polished stainless steel plate

    Piring stainless steel digosok

    Baja stainless steel biasa dianggo metode polishing

    Métode anu biasa dianggo ayeuna nyaéta: polishing éléktrolit, polesan éléktrokimia, polesan mékanis

    Prosés polesan éléktrokimia dibagi kana dua léngkah: (1) leveling makro: produk anu leyur sumebar kana éléktrolit, sareng permukaan kasar bahan naék, Ral μm. (2) Rendah lampu-tingkat: Polarisasi anodik, kacaangan permukaan ningkat.

    Polishing éléktrolit: ngagunakeun éléktrolit asam (asam kuat), sampel anu bakal digosok disimpen dina post-current (sakitar 7 mA), sareng anoda leyur. Kusabab gedena arus, bagian anu nonjol leyur langkung gancang, sareng permukaanna rata, ngahontal pangaruh Dipoles akhir (pangaruhna tiasa ditingali sakitar 10 menit). Prinsip dasar tina electropolishing: sami sareng polishing kimia, nyaéta, ku cara selektif ngaleyurkeun bagian konvek leutik tina permukaan bahan supados permukaan na rata. Dibandingkeun sareng polishing kimia, pangaruh réaksi katoda tiasa dileungitkeun, sareng pangaruhna langkung saé.

    Polishing mékanis: Kanggo permukaan kasar tina pelat waja stainless pikeun ngahontal épék hiasan kedahna: pigura gilinding digosok nganggo mesin polishing sabuk, mimitina nganggo 120 # sabuk abrasif, buang warna permukaan hiji kana waktos, robih 240 # sabuk abrasif, alungkeun kana permukaan Nalika warnana tos luhur, robih sabuk abrasif 800 # sareng alungkeun kana warna permukaan hiji waktos. Teras robih sabuk abrasif 1200 # sareng pasang pangaruh tina ngahias pelat stainless steel.

  • 304 304L hot rolled stainless steel plate

    304 304L panas digulung pelat stainless steel

    Rolling panas ayeuna ipis sapertos 0.78mm. permukaan piring anu digulung panas ngagaduhan cacat sapertos skala besi oksida sareng pitting. Lembar anu digulung panas ngagaduhan teu karasa, gampang diolah sareng dimuluran anu saé. Lambar waja panas-digulung, sipat mékanis jauh langkung handap dibanding tiris, sareng anu kadua ngajalin pamrosésan, tapi ngagaduhan kateguhan sareng kamuluran anu langkung saé.

  • 316L 316 Hot rolled stainless steel plate

    316L 316 Piring stainless steel panas digulung

    316 mangrupikeun stainless steel khusus, kusabab ditambahan unsur Mo kana résistansi korosi, sareng kakuatan suhu tinggi parantos ningkat pisan, suhu luhur dugi ka 1200-1300 derajat, tiasa dianggo dina kaayaan anu parah. 316L mangrupikeun jenis stainless steel anu ngandung molibdenum. Kusabab eusi molibdenum dina waja, total kinerja baja ieu langkung saé tibatan 310 sareng 304 waja stainless. Dina kaayaan suhu anu luhur, nalika konsentrasi asam sulfat langkung handap tina 15% atanapi langkung luhur tibatan 85%, 316L stainless steel ngagaduhan rupa-rupa. ngagunakeun. 316L stainless steel ogé ngagaduhan résistansi anu hadé kana serangan klorida sahingga biasa dianggo di lingkungan laut. 316L stainless steel ngagaduhan eusi karbon maksimal 0,03 sareng tiasa dianggo dina aplikasi anu teu tiasa dianilasi sareng tahan korosi maksimum diperyogikeun.

  • 310s hot rolled stainless steel plate

    310s panas digulung lempeng stainless steel

    310 stainless steel ngagaduhan eusi karbon anu kawilang luhur 0,25%, sedengkeun 310S stainless steel ngagaduhan kadar karbon rendah 0,08%, sareng komponenana kimia anu sanésna. Kusabab kitu, kakuatan sareng karasa 310 stainless steel langkung luhur sareng résistansi korosi langkung parah. Résistansi korosi tina stainless steel 310S langkung saé sareng kakuatanna rada handap. 310S stainless steel kawilang sesah dicium kusabab kandungan karbonna anu handap, janten hargana lumayan tinggi.

12 Teras> >> Halaman 1/2