Lambar stainless steel

  • 201 Cold Rolled Stainless steel sheets(0.2mm-3.0mm)

    201 Tiis dilapiskeun stainless steel lambar (0.2mm-3.0mm)

    Kandel: 0.2mm - 3.0mm

    Lebar: 300mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Panjangna: 1000mm-6000mm

    Rengse: 2B

  • 304/304L Cold Rolled Stainless steel sheets

    304 / 304L Héjo Digulung lambar stainless steel

    Kandel: 0.2mm - 8.0mm

    Lebar: 300mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Panjangna: 1000mm-6000mm

    Rengse: 2B / 2D

  • 310/310s Cold Rolled Stainless steel sheets

    310 / 310s Tiis dilapiskeun lambar stainless steel

    Kandel: 0.2mm - 3.0mm

    Lebar: 300mm - 1500mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Panjangna: 1000mm-6000mm

    Rengse: 2B

  • 316L316 Cold Rolled Stainless Steel sheets(0.2mm-8mm)

    316L316 Tiis Gulung Lembaran Stainless Steel (0.2mm-8mm)

    Kandel:  0.2mm - 8.0mm

    Lebar:  300mm - 6000mm, produk anu sempit tiasa diparios dina produk strip

    Pakét beurat:  1.0-3.0MT

    Rengse:  2B, 2D

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets (0.2mm-8mm)

    410 410s tiis digulung lambar stainless steel (0.2mm-8mm)

    Kandel: 0.2mm - 8.0mm

    Lebar: 100mm - 2000mm

    Panjangna: 500mm - 6000mm

    Beurat palét: 25MT

    Rengse: 2B, 2D

  • polished stainless steel sheet price

    harga lambar stainless steel digosok

    Pedaran Sederhana ngeunaan harga lambar stainless steel digosok

    Pikeun stainless steel datar, biasana digosok sakumaha lambaran ogé hartosna kandelna ipis, tapi sakapeung pelatna langkung kentel kedah dioleskeun pikeun aplikasi khusus. Sareng kaseueuran pelat digosok ku cara polishing mékanis.

    Baja stainless steel biasa dianggo metode polishing

    Métode anu biasa dianggo ayeuna nyaéta: polishing éléktrolit, polesan éléktrokimia, polesan mékanis

    Prosés polesan éléktrokimia dibagi kana dua léngkah: (1) leveling makro: produk anu leyur sumebar kana éléktrolit, sareng permukaan kasar bahan naék, Ral μm. (2) Rendah lampu-tingkat: Polarisasi anodik, kacaangan permukaan ningkat.

  • 304 stainless steel sheet

    304 lambar stainless steel

    Kapasitas stainless steel sino ngeunaan 304 lambar stainless steel 304 stainless steel mangrupikeun bahan umum dina stainless steel, kapadetan 7.93 g / cm3, ogé katelah 18/8 stainless steel. Résistansi suhu luhur 800 ℃, kalayan kinerja olahan anu hadé, kateguhan anu luhur, loba dipaké dina industri jeung industri hiasan jati sareng industri pangan sareng médis. Métode panyiri umum di pasar kalebet 0Cr18Ni9 sareng SUS304, dimana 0Cr18Ni9 umumna hartosna s ...
  • Precision stainless steel sheets

    Cadar stainless steel Precision

    Stainless steel umum kalayan ketebalan antara 0.01-1.5mm, kakuatan antara 600-2100N / mm2 sareng tahan panas anu tahan panas-digulung stainless steel didefinisikeun salaku stainless steel kakuatan tinggi-kakuatan. Kasalahan pelat stainless steel presisi dina prosés manufaktur langkung alit tibatan lambaran biasa. Umumna sakitar 5um atanapi bahkan langkung handap.

  • NO.4 stainless steel sheets

    Cadar stainless steel NO.4

    NO.4 mangrupikeun jenis prosés pangobatan polishing permukaan. Poles sareng pagawean lambar stainless steel kalayan bahan grinding kalayan ukuran partikel 150 ~ 180 sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina GB 2477.

  • BA stainless steel sheets

    Cadar stainless steel BA

    Anil anu caang mangrupikeun téknologi pamrosésan permukaan, utamina saatos anil dina rohangan anu dikurung, suhu lalaunan diturunkeun dina rohangan anu dikurung sahenteuna 500 derajat teras disejukkeun sacara alami, bakal aya kacaangan supados henteu ngabalukarkeun dekarburisasi.

  • 430 cold rolled stainless steel sheets

    430 cadar stainless steel digulung tiis

    430 stainless steel mangrupikeun baja tujuan umum kalayan tahan korosi anu saé. Konduktivitas termal na langkung saé tibatan austenite. Koefisien ékspansi termal na langkung alit tibatan austenit. Éta tahan ka kacapean termal sareng ditambah ku titanium unsur anu stabil. Sipat mékanis tina las anu saé. 430 waja stainless pikeun hiasan wangunan, bagian pembakar bahan bakar, alat-alat rumah tangga, komponén alat-alat. 430F ditambihkeun kana kinerja 430 baja gampang motong tina waja, utamina pikeun lathes otomatis, bolts sareng kacang. 430LX Nambihan Ti atanapi Nb ka 430 waja pikeun ngirangan eusi C sareng ningkatkeun kasanggemanana sareng katahanan. Ieu biasana dianggo dina bak cai panas, sistem suplai cai panas, barang saniter, alat-alat awét rumah tangga, roda roda sapédah sareng sajabana.

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets

    410 410s tiis digulung lambar stainless steel

    410 lambar stainless steel ngagaduhan kakuatan tinggi sareng kamampuan mesin anu hadé. Éta bakal karasa saatos perlakuan panas. Umumna digunakeun salaku bahan baku pikeun motong pakakas sareng alat-alat méja. Dibandingkeun sareng 410 pelat stainless steel, 410S ngagaduhan kadar karbon handap sareng ngagaduhan tahan korosi sareng formabilitas anu langkung saé.

12 Teras> >> Halaman 1/2