Jalur stainless steel

  • hot rolled stainless steel strip

    panas digulung strip stainless steel

    Bandingkeun sareng strip stainless steel anu digulung tiis, strip anu digulung panas langkung kandel, sareng strip panas anu digulung biasana katingali bodas tanpa caang, tapi tiis digulung rada caang.

  • precision stainless steel strip

    strip stainless steel presisi

    Biasana produk stainless steel presisi nyaéta bentuk strip ti pabrik bahan, kusabab ketebalan strip presisi ipis, janten bentuk stripna merenah pikeun dibungkus, diangkut sareng diolah.

  • cold rolled stainless steel strip

    strip baja stainless digulung tiis

    Biasana urang nyauran strip nalika lebar stainless steel roll langkung handap 600mm, nelepon coil nalika roll roll langkung luhur 600mm, tapi kadang-kadang jalma henteu paduli anu langkung béda. Jalur ieu diolah deui tina coil sareng siap ngadamel bagian anu langkung alit ku cara motong, stamping, bending, welding, drilling sareng sajabana sadaya jinis pamrosésan mékanis.